МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛИН

Posted on Updated on

Новите пролетни модели са адаптирани за резки променени на времето

 

Всеки път, когато спринтьорката Инглиш Гарднър стъпи на пистата, чупи рекорди. Всеки път, когато Леброн Джеймс излезе на баскетболното игрище, разбива границите на собствените си възможности. А тенисистката Жени Бушар, като други велики атлети, постоянно използва в тренировъчния си процес таргетирана визуализация, за да се подготви максимално добре за състезание.

 

Всеки един от тези елитни спортисти се нуждае от различна екипировка, с различни качества, която максимално да подпомага представянето му, както и от дрехи, които се адаптират към индивидуалните нужди на тялото в движение.

 

Тези изисквания ръководят дизайнерите на Nike в създаването на нови облекла, които да подпомагат специфичните нужди в движение, да регулират телесната температура и да се адаптират към изискванията за управление на влажността, така нужни при бягане и усилени тренировки на всички спортисти –  мъже, жени и младежи.

 

КОЙ КЛИН ЗА КАКВО Е НАЙ-ПОДХОДЯЩ?

 

КЛИН NIKE PRO HYPERCOOL MAX

Максимална свежест и проветряване при непрекъснато движение.

Клинът Nike Pro Hypercool Max е изработен от от ултра-лека Dri-FIT Max материя, с вграден тънък графичен филм в зоните,  най-силно изложени на слънчевите лъчи, като коляното и пищяла, и е снабден с вентилационни зони отзад, които увеличават въздушния поток в ключовите места на изпотяване.

 

КЛИН NIKE ZONED SCULPT

Компресия и подсигуряване при тежки тренировки. 

Клинът Nike Zoned Sculpt е изработен от мека, лека Dri-FIT материя, изплетена по иновативен метод, която осигурява стегната поддръжка на мускулите в активните зони. Едновременно с това, материята има вградени вентилационни зони и зони за дренаж на влагата в ключови области,  а безшевната й структура дава възможност за свободно движение. По-широкият колан пристяга отлично кръста, за повече сигурност и удобство.

 

КЛИН NIKE POWER SPEED

Стегната форма за бягане на дълги разстояния.

Клинът Nike Power Speed  има вградени тънки части за максимална компресия, изработени от лека и много еластична Dri-FIT материя, която се разтяга и прибира плавно и се адаптира максимално добре към движенията на бегача. Дизайнът му е вдъхновен от  пътеките за бягане, но е предназначен и за бягане на любими места. Той защитава тялото при всякакви метеорологични условия, има светлоотразителни елементи и заден джоб с цип, за сигурно съхранение на малки предмети.

 

 

 

 

 

 

 

 

Добавете коментар